Horor kod Vršca: Dječak (13) sekirom ubio 12 jaganjaca, sproveden na ispitivanja

Snimak ovog masakra na društvenim mrežama je podelio vlasnik ovaca P. T. iz Markovca, koji je, kako nezvanično saznaje “Blic”, dječakovu porodicu primio da živi u svojoj staroj kući. “Dijete od 13-14 godina, ušlo je i sjekirom ubilo 12 jaganjaca. Sjekirom im je razbijao glave. Tačno se vide udarci. Veliku štetu nam je napravio. Policija je bila na uviđaju. Uopšte se ne osjećam dobro”, rekao je čovjek u videu

U selu Markovac, kod Vršca, u ponedeljak popodne dogodio se jeziv slučaj – dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca koji su se u tom trenutku našli u toru, piše “Blic”.

Snimak ovog masakra na društvenim mrežama je podelio vlasnik ovaca P. T. iz Markovca, koji je, kako nezvanično saznaje “Blic”, dječakovu porodicu primio da živi u svojoj staroj kući.

“Dijete od 13-14 godina, ušlo je i sjekirom ubilo 12 jaganjaca. Sjekirom im je razbijao glave. Tačno se vide udarci. Veliku štetu nam je napravio. Policija je bila na uviđaju. Uopšte se ne osjećam dobro”, rekao je čovjek u videu.

Kako je potvrđeno “Blicu”, ovaj jeziv slučaj prijavljen je policiji, a dječak će do daljnjeg biti na ispitivanjima.

Dalju istragu sprovešće Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!