Bakin urnebesni odgovor nasmijao je sve: Otkrila koji je najgluplji poklon koji je dobila za Dan žena (VIDEO)

Novinarka koja ju je anketirala je prasnula u smijeh, a isječak njenog odgovora se dijeli društvenim mrežama pa je mnogima bio urnebesan. Baka je poslije komentarisala da voli promjene, pa se novinarka našalila da bi možda trebala promijeniti i muža. “Kasno mi je, 58 godina smo zajedno, ne bih mogla, a možda i bih”, rekla je na to

Na TikTok profilu Gradske info podijeljen je snimak koji je postao viralan i nasmijao je mnoge, a u pitanju je anketa sa građanima Novog Sada o Danu ženu.

Najupečatljiviji odgovor zasigurno je imala baka s početka snimka koja je dala odgovor na pitanje koji je najgluplji poklon koji je ikada dobila za Dan žena.

“Je li vam kupio muž neku glupost?”, upitali su baku, a ona je odgovorila: “Pa sve su gluposti što on kupi”.

@gradskeinfo

Који је најгори поклон који сте добили или поклонили за 8. март? 🤔🌹 Пишите нам у коментару 👇 #foryou #4upage #gradskeinfo #osmimart #8mart #novisad #anketa #danzena #viral

♬ original sound – gradskeinfo

Novinarka koja ju je anketirala je prasnula u smijeh, a isječak njenog odgovora se dijeli društvenim mrežama pa je mnogima bio urnebesan.

Baka je poslije komentarisala da voli promjene, pa se novinarka našalila da bi možda trebala promijeniti i muža.

“Kasno mi je, 58 godina smo zajedno, ne bih mogla, a možda i bih”, rekla je na to, prenosi “Avaz”.

Još jedan odgovor iz iste ankete nasmijao je korisnike društvenih mreža. Naime, jedan od anketiranih nije mogao da se sjeti kome je kupio poklon. “Pa mislim da je bila moja žena”, rekao je i nasmijao se.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!