Djevojčica (2) je padala sa petog sprata, a onda je utrčao on i spasio joj život (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Šen Dong (31) parkirao je svoj automobil preko puta stambene zgrade u Tongšijangu u kineskoj provinciji Džeđijang kada je čuo glasan udarac. Djevojčica je u tom momentu pala na čelični krov ispod prozora stana iz kojeg je ispala. Dijete se se zatim prevrnulo preko ivice nadstrešnice na prvom spratu i skočilo prema trotoaru, ali ga je Šen uhvatio i spriječio tragediju

Kamere u Kini zabilježile su prizor od kojeg će vam se zalediti krv.

Naime, prolaznik heroj uhvatio je djevojčicu (2) koja je pala sa petog sprata.

Šen Dong (31) parkirao je svoj automobil preko puta stambene zgrade u Tongšijangu u kineskoj provinciji Džeđijang kada je čuo glasan udarac. Djevojčica je u tom momentu pala na čelični krov ispod prozora stana iz kojeg je ispala.

Dijete se se zatim prevrnulo preko ivice nadstrešnice na prvom spratu i skočilo prema trotoaru, ali ga je Šen uhvatio i spriječio tragediju. Djevojčica je zadobila povrede nogu i pluća, ali je u stabilnom stanju, prenosi kineski portal SCMP.

“Kurir” piše da je Šen mahnito zvao Hitnu pomoć kada je vidio šta se dešava, ali je instinkt prevladao i on je bacio telefon da bi uhvatio djevojčicu prije nego što je udarila u beton.

Medijima je rekao da nije shvatio da je u pitanju dijete sve dok djevojčica nije počela da puzi prema ivici platforme na prvom spratu.

“Da budem iskren, ne mogu da sjetim detalja. Ne mogu da se sjetim da li su me boljele ruke ili bilo šta. Samo je proradio instinkt da posegnem za njom. Bila je sreća što sam stigao na vrijeme, inače bih se osjećao apsolutno užasno”, rekao je Šen za lokalne medije.

On je dodao da je djevojčica preživjela zahvaljujući metalnoj nastrešnici na koju je pala, jer je to ublažilo pad.

Foto: Printscreen

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!