Heroj u Australiji: Milivoj Klisurić spasio majku i njeno troje djece iz požara koji je progutao kuću

“Svi smo mnogo ponosni, a srećni smo što se sve završilo tako da su dobro i majka i djeca, ali i naš Milivoj. Znamo mi njega vrlo dobro, zato nismo nijednog trenutka posumnjali da bi postupio drugačije. Ćerke su, takođe, izuzetno ponosne na svog neustrašivog tatu. Drago nam je što je pokazao da njegovo hrabro krajiško srce uvijek kuca snažno”

Srbin koji godinama živi i radi u Australiji, Milivoj Klisurić (56), spasio je majku i njeno troje djece iz požara koji je progutao kuću.

Nakon što su prognani sa kućnog praga iz rodne Krajine 1995. godine, put je Klisuriće vodio preko Srbije u daleku Australiju. Danas građevinski radnik, znao je šta znači ljudski život i nije se libio da nakon što je video metež ispred jedne od kuća u Adelejdu.

Kako se ispostavilo, vatra je gutala kuću u kojoj se našla majka sa troje djece. Ne gubeći vreme, Milivoje je hrabro krenuo unutra kada je video djevojčicu koja udara o prozor vapeći da neko spasi nju i njenu porodicu.

U tom herojskom činu, on je spasio majku sa troje djece. Kako je ispričao za “Novosti”, sve se odigralo 17. januara, od kada lokalni mediji u Australiji ne prestaju da pišu o njegovom herojskom činu

Ovakav čin služi na ponos supruzi Đurđici, ćerkama i ostaloj rodbini i prijateljima.

“Svi smo mnogo ponosni, a srećni smo što se sve završilo tako da su dobro i majka i djeca, ali i naš Milivoj. Znamo mi njega vrlo dobro, zato nismo nijednog trenutka posumnjali da bi postupio drugačije. Ćerke su, takođe, izuzetno ponosne na svog neustrašivog tatu. Drago nam je što je pokazao da njegovo hrabro krajiško srce uvijek kuca snažno”, kazali su Večernjim novostima članovi njegove familije, prenosi portal Espreso. 

 Foto: Facebook
Idi na VRH
error: Content is protected !!