Šokantan obrt istrage ubistva u Doboju, privedena maloljetna ćerka ubijenog Saše: Pomogla majci i njenom ljubavniku tinejdžeru?

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić prije ubistva bio omamljivan ljekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je ćerka upravo u tome učestovovala. Ona je zbog toga sinoć uhapšena i sud joj je odredio pritvor

Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja ćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala zločin.

Iz PU Doboj su se oglasili i naveli da su 31. januara lišili slobode maloljetno lice koje se sumnjiči da je izvršilo krivično djelo – teško ubistvo iz člana 125. Krivičnog zakonika Republike Srpske, u vezi sa članom 37. “saizvršilaštvo” istog zakona.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić prije ubistva bio omamljivan ljekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je ćerka upravo u tome učestovovala.

Ona je zbog toga sinoć uhapšena i sud joj je odredio pritvor.

”Ona je drobila ljekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke”, navodi izvor blizak istrazi za ATV.

Saša Kulišić ubijen je 30. januara, a njegovo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kako je saopštio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je Sašina supruga A. K., dok se D. L. (19) tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina, prenosi “Blic”.

Policija je pronašla dokaze koji ukazuju na to da je ubistvo bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lijekovima, napadnut u krevetu u svom domu. Osumnjičeni su ga tu vezali i ubacili ga u gepek iznajmljenog automobila, kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Foto: Saša Kulišić (Facebook/privatna arhiva)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!