Snimak mladenaca zbog kojeg se usijao Balkan, ljudi bijesni na mladoženju: “Molim te, bježi od njega” (VIDEO)

Gosti su brojali “10, 9, 8…”, a kada su došli do jedinice mlada je probušila balon iz kog je izašla roze boja. Njeno, mladoženjino i oduševljenje svih prisutnih nije izostalo, međutim jeste momentalni zagrljaj mladoženje sa mladom – što bi bio logičan slijedi

Mladenci iz Hrvatske postali su pravi hit na internetu onda kada su na svojoj svadbi, u koju su uključili i otkrivanje pola djeteta, neplanirano otkrili nešto mnogo više od toga. Recimo – istinu da će mlada u životu imati posla sa pravim maminim sinom.

Snimak objavljen na Facebook stranici “Mozaik bend” nastao, kako se vjeruje, u Hrvatskoj, u kom mlada i mladoženja buše balon iz kog izlazi roze boja, postao je viralan širom regiona zbog činjenice da je mladoženja nakon saznanja pola pored mlade ipak otrčao prvo majci u zagrljaj.

Kako se vidi na snimku, ushićeni mladenci su pred gostima na svadbi držali veliki crni balon koji je trebalo probušiti.

2u1 – Svadba i otkrivanje spola… Nek nam je živo i zdravo ❤️

Posted by Mozaik Bend on Sunday, December 10, 2023

Gosti su brojali “10, 9, 8…”, a kada su došli do jedinice mlada je probušila balon iz kog je izašla roze boja, piše espreso.co.rs. Njeno, mladoženjino i oduševljenje svih prisutnih nije izostalo, međutim jeste momentalni zagrljaj mladoženje sa mladom – što bi bio logičan slijed.

Umjesto toga, mladoženja je završio u zagrljaju majke. A mlada? Mlada je sama nasred restorana čekala svoj red grljenja.

Istina, pošto je trenutak kada se mladoženja zagrlio sa majkom sa snimka izostao, jer su se baš tada snimali veseli gosti, nije otkriveno da li je majka prva zgrabila sina ili je sin otišao njoj, ali nedostatak ove važne informacije nije smetao Balkancima na internetu da okarakterišu mladoženju kao “maminog sina”.

“Otkrivanje pola bebe na svadbi i mladoženja koji, umjesto žene, trči da zagrli mamu, je novi nivo tuge koji je ovaj trend donio”, “Mama je trebala da mu zalijepi šamarčinu i da mu kaže ‘marš kod žene’, a žena je trebala da ga ostavi istog momenta. Ali ovdje niko nije normalan”, “Ono kad isplaniraš sebi lijep trenutak i video tebe i tvog muža za pamćenje, ali, ali, ali… “, “Bježi od ovoga, taj nije muško”, “U par sekundi se vidi u kojem smjeru će taj brak ići”, “Uh, mamin sin, prvo otrčao mami. Nije dobro”, “Pa mama ga je oženila, vjerovatno i ženu našla”, glasili su neki od mnogobrojnih komentara ispod ovog Facebook videa.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!