Enisu Resulbeguu hitno potrebna transplantacija bubrega, akcija skupljanja pomoći pokrenuta na platformi Gogundme.com

“Enis je teško hendikepiran – nema noge, a asocijacija Shoqata Ulqini, u koordinaciji i saradnji sa organizacijom Mëshira/Islamskim udruženjem u Ulcinju, s poštovanjem traži vašu pomoć porodici, koja im je očajnički potrebna. Udružimo se kao zajednica i pružimo ruku pomoći Enisu. Enisov san o zdravijem životu zavisi od vaše podrške. Svaka donacija, bila velika ili mala, iskreno se računa i daje nadu njegovoj budućnosti i njegovoj porodici”, piše na platformi Gofundme.com

Enisu Reslubegu, četrdesetsedmogodišnjem ocu dvije djece, hitno je potrebna transplantacija bubrega, a ta procedura u Turskoj košta oko 60.000 eura.

Organizacija Shoqata Ulqini je organizovala akciju prikupljanja pomoći na platformi Gogundme.com.

“Enis je teško hendikepiran – nema noge, a asocijacija Shoqata Ulqini, u koordinaciji i saradnji sa organizacijom Mëshira/Islamskim udruženjem u Ulcinju, s poštovanjem traži vašu pomoć porodici, koja im je očajnički potrebna. Udružimo se kao zajednica i pružimo ruku pomoći Enisu. Enisov san o zdravijem životu zavisi od vaše podrške. Svaka donacija, bila velika ili mala, iskreno se računa i daje nadu njegovoj budućnosti i njegovoj porodici”, piše na platformi Gofundme.com.

Foto: Gogundme.com

Idi na VRH
error: Content is protected !!