Milatović: Mandiću nije bilo mjesto ni u jednom izbornom štabu u Srbiji, to je loša poruka

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić, sinoć je u Beogradu prisustvovao obraćanju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u štabu liste “Srbija ne sme da stane”, koju predvodi Srpska napredna stranka

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović kazao je da smatra da predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću nije bilo mjesto sinoć ni u jednom izbornom štabu u Srbiji i da je to loša poruka, piše rtcg.me.

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić, sinoć je u Beogradu prisustvovao obraćanju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u štabu liste “Srbija ne sme da stane”, koju predvodi Srpska napredna stranka.

“Vidio sam to sinoć. Mislim da je to pitanje lične i profesionalne odgovornosti gospodina Mandića. Mislim da predsjedniku Skupštine Crne Gore nije sinoć bilo mjesto u izbornom štabu bilo koje partije u Srbiji, ali u svakom slučaju, kao što sam rekao, to je pitanje profesionalne i lične odgovornosti gospodina Mandića”, kazao je Milatović novinarima na Cetinju.

Poručio je da, svakako, poruka nije bila dobra.

Foto: Predsjednik.me

Idi na VRH
error: Content is protected !!