Ovo su nastradala trudnica (17) i njen suprug (19): Mladi supružnici poginuli u nesreći kod Negotina, bili su zajedno od djetinjstva

“Djevojka je bila u sedmom mjesecu trudnoće, ljekari su pokušavali da spasu bebu, ali i pored svih napora nisu u tome uspjeli”, kaže izvor “Blica”

“Bila je lijepa kao anđeo. Velika tuga, jedva je čekala da se porodi. Njih dvoje su zajedno od djetinjstva, jako su se voljeli. Eto, na kraju i nastradaše zajedno”.

Ovim riječima za “Blic” pričaju neutješne komšije Andree R. (17), trudnice koja je zajedno sa suprugom S.S. (19) nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Kobišnica u opštini Negotin.

“Andrea je bila divna djevojka, radila je do skoro u kafiću. Njen suprug je iz hraniteljske porodice, imao je težak život. Volio je ponekad da popije, pa se njena majka protivila njihovoj vezi. Oni su zajedno oko četiri godine, mnogo ga je voljela”, objašnjava komšinica.

Prema njenim riječima, Andrea je jedva čekala da se porodi.

“Bila je jako srećna, radovali su se bebi. Žalosno je ovo što se dogodilo. Mi još ne možemo da dođemo sebi. Veliki je ovo šok za sve nas. Juče su zajedno prolazili selom, a već danas ih nema. Dva mlada životi ugasila su se u trenu”, priča sagovornica “Blica”.

“Tragedija, šta da vam kažem. Uništena im je cijela porodica”, dodaje ona.

LJEKARI POKUŠAVALI DA SPASU BEBU

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Kobišnica u opštini Negotin, nastradala je trudnica A. R. (17) i njen suprug S. S. (19).

Kako je “Blic” pisao sinoć, S. S. je upravljao vozilom.

“On je u toku noći podlegao povredama u bolnici”, kaže izvor “Blica”.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, ljekari su se nastradalom mladiću satima borili za život, ali nažalost bezuspješno.

“Djevojka je bila u sedmom mjesecu trudnoće, ljekari su pokušavali da spasu bebu, ali i pored svih napora nisu u tome uspjeli”, kaže naš izvor.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 21 čas. Trudnica (17) nastradala je na licu mjesta, a njen suprug S. S. (19) preminuo je u bolnici.

Foto: Društvene mreže

Idi na VRH
error: Content is protected !!