Šokantan snimak: Čovjek je mirno gurao bebu u kolicima, a onda je uslijedio jeziv napad usred bijela dana (VIDEO)

U roku od nekoliko sekundi može se vidjeti kako muškarac zadaje starijem čovjeku jedan brutalni udarac koji je njegovu žrtvu, kolica i desetomjesečno dijete bacio na zemlju. Nakon užasnog incidenta, osumnjičeni se može vidjeti kako se vraća svom automobilu koji je parkirao na prilazu jedne kuće, prije nego što je napustio mjesto zločina

Jedan muškarac je, naizgled iz čista mira, napao prolaznika na ulici koji je gurao kolica u kojima je bila njegova unuka.

Čovjek koji je šetao svoju 10-mjesečnu unuku u kolicima je snimljen je kako pada na ulicu, nakon što ga je nepoznata osoba žestoko udarila u lice.

Uznemirujući incident se dogodio u bogatom kvartu Kalabasas u Kaliforniji, gdje živi i čuvena rijaliti porodica Kardašijan, piše Dejli mejl.

Na video – snimku objavljenom u „Neighbours“, aplikaciji u koju korisnici mogu da otpreme svoje snimke sa bezbjednosnih kamera, vidi se muškarac kako prilazi žrtvi dok je prelazio put sa svojom unukom.

U roku od nekoliko sekundi može se vidjeti kako muškarac zadaje starijem čovjeku jedan brutalni udarac koji je njegovu žrtvu, kolica i desetomjesečno dijete bacio na zemlju.

Nakon užasnog incidenta, osumnjičeni se može vidjeti kako se vraća svom automobilu koji je parkirao na prilazu jedne kuće, prije nego što je napustio mjesto zločina.

Zatim se napadnuti čovjek podiže i provjerava svoju unuku koja se može vidjeti kako leži u kolicima koja su pala na stranu.

Napadač je uhapšen dan nakon objavljivanja snimka. U pitanju je Anhel Sančes (29), piše “Blic”.

Vlasti su, takođe, povezale Sančesa sa prethodnim napadom u obližnjem bloku.

Obje žrtve su azijskog porijekla, ali je “motiv napada trenutno pod istragom”, rekli su zvaničnici.

Vlasnik kuće gdje se napadač parkirao, Greg Higa, postavio je snimak na internet i izrazio odbojnost i šok kada je razgovarao za KTLA 5 o incidentu.

“Ovo je bezbjedno susedstvo i svi smo apsolutno užasnuti jer se ovdje moglo nešto desiti nekome ko radi nešto tako nevino kao što je šetanje djeteta”, rekao je Higa agenciji.

Meri Stil je rekla da je žrtva, koju nije identifikovala, „veoma fin član zajednice“ i nije joj jasno zbog čega je napadnut.

“Ima prelijep dom, ljudi znaju ko je on, a beba je nevina žrtva”, dodala je ona.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!