Priznanje za humanost NBA zvijezdi: Konzul Amer Cikotić uručio zahvalnicu Nikoli Vučeviću

Podsjetimo, Vučević je uplatio 50 hiljada eura Nacionalnom koordinacionom tijelu, kako bi se pomoglo medicinskim radnicima i Crnoj Gori u borbi protiv zastrašujućeg virusa. Valja istaći da je ovo samo jedna od donacija vrsnog košarkaša građanima Crne Gore. Međutim, ovaj skromni Baranin i nekadašnji učesnik All star meča o tome ne želi da govori i da se takve stvari iznose u javnost

Za humanitarne aktivnosti tokom pandemije Covid 19 i pomoć građanima i institucijama u Crnoj Gori, Nikoli Vučeviću, crnogorskom reprezentativcu i NBA zvijezdi, uručena je zahvalnica Generalnog konzulata Crne Gore u Njujorku.

Njemu je ovo laskavo priznanje prošle nedjelje uručio konzul Amer Cikotić. Planirano je bilo da Cikotić Vučeviću zahvalnicu dodijeli na proslavi Dana nezavisnosti 2022. godine u Njujorku, ali košarkaš Chicago Bulls-a iz opravdanih razloga nije mogao da prisustvuje.

Podsjetimo, Vučević je uplatio 50.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu, kako bi se pomoglo medicinskim radnicima i Crnoj Gori u borbi protiv zastrašujućeg virusa. Valja istaći da je ovo samo jedna od donacija vrsnog košarkaša građanima Crne Gore. Međutim, ovaj skromni Baranin i nekadašnji učesnik All star meča o tome ne želi da govori i da se takve stvari iznose u javnost.

Inače, Vučević je ljetos predvodio reprezentaciju Crne Gore do istorijskog uspjeha i osvojenog 11. mjesta na Svjetskom prvenstvu u košarci, što je najbolji rezultat do sada.

Crnogorski košarkaši su na prvenstvu ostvarili učinak od tri pobjede i dva poraza. Slavili su u mečevima protiv Meksika, Egipta i Grčke, dok su poraženi od Litvanije i SAD-a, u utakmici u kojoj je Vučević sa saigračima namučio NBA zvijezde do samog finiša.

Centar Chicago Bulls-a ove sezone prosječno bilježi 15,6 poena i 10 skokova po utakmici.

Foto: Fokuspress.com

Idi na VRH
error: Content is protected !!