Florida: Stravičan snimak nakon nesreće u kojoj je kamiondžija Bojan Petrović poginuo, prijatelji sakupljaju novac za sahranu

“Svi koji su ga barem malo poznavali znaju o kako dobrom i poštenom čoveku se radi. Iza sebe je u Srbiji ostavio neutješne roditelje i sestru sa malim djetetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć. Sada im predstoje veliki troškovi, i pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli”, naveli su Bojanovi prijatelji na GoFundMe

Bojan Petrović (36) iz Srbije tragično je stradao prije nekoliko dana u Americi, kada je eksplodirao kamion koji je vozio.

Američki mediji objavili su snimak nastao odmah nakon nesreće u kojoj je Bojan (36) tragično nastradao.

Do nesreće je došlo 24. novembra oko 6.30 časova na auto-putu na Floridi, kada je žena (39) svojim automobilom zakačila zadnji desni dio prikolice Bojanovog kamiona.

Podsjetimo, njegovi prijatelji pokrenuli su na GoFundMe akciju prikupljanja novca, kako bi Bojanovo tijelo bilo vraćeno u Srbiju i sahranjeno.

“Svi koji su ga barem malo poznavali znaju o kako dobrom i poštenom čoveku se radi. Iza sebe je u Srbiji ostavio neutješne roditelje i sestru sa malim djetetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć. Sada im predstoje veliki troškovi, i pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli”, naveli su Bojanovi prijatelji na GoFundMe.

Idi na VRH
error: Content is protected !!