„Nemoj me ubiti!”: Hamas oteo djevojku od momka i odvezli je na motoru (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Dok vrišti „Nemoj me ubiti! Ne, ne, ne“, pripadnici Hamasa je odvoze na motoru i od tada nije viđena. Njen momak, Avi Nejtan, kojeg su zarobili hamasovci, takođe se vodi kao nestao

Noa Argamani (25) je jedna od desetina civila koje je Hamas oteo u Izraelu uz Pojas Gaze. Kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža, nju su militanti odvojili od momka, stavili na motor i odvezli, dok su njega držali.

Kako prenosi N1 Beograd, Noa je oteta kada su pripadnici Hamasa upali na žurku koja se održavala u pustinji uz granicu s Gazom.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi kako sjedi na motociklu jednog militanata, sa rukama raširenim ka svom momku. Dok vrišti „Nemoj me ubiti! Ne, ne, ne“, pripadnici Hamasa je odvoze na motoru i od tada nije viđena.

Njen momak, Avi Nejtan, kojeg su zarobili hamasovci, takođe se vodi kao nestao.

Na društvenim mrežama se stalno objavljuju apeli porodica nestalih, sa fotografijama i snimcima, na mjestima gdje su posljednji put viđeni.

Volonteri su na mjestu održavanja muzičkog festivala pronašli oko 260 tijela mladih, koje su ubili pripadnici Hamasa. Međutim, strahuju da bi broj žrtava mogao biti veći, pošto je veliki broj ljudi otet i njihova sudbina se za sada ne zna.

Idi na VRH
error: Content is protected !!