Strava u Americi: Policija pronašla bebu sa 50 ujeda od pacova, bez prstiju na ruci (VIDEO)

Djetetu je bila potrebna transfuzija krvi, a takođe su urađene i operacije kako bi se uradila rekonstrukcija lica

Policija je u Indijani prisustvovala stravičnom događaju, kada je u pronašla krvavu bebu koju su izujedali pacovi. Bebini roditelji i tetka su uhapšeni i terete se za zanemarivanje djece.

Kako je prenio Miror, beba je imala rane po cijelom licu i tijelu, a prema izvještajima, nekoliko prstiju je nedostajalo na desnoj ruci.

Ljekarskim pregledom je utvrđeno više od 50 ujeda na čelu, obrazu, nosu, butini, stopalu i prstima. Djetetu je bila potrebna transfuzija krvi, a takođe su urađene i operacije kako bi se uradila rekonstrukcija lica.

Policija je saopštila da je kuća u kojoj je beba pronađena puna smeća i fekalija pacova. Prema riječima policajca Dejvida Šonabauma, pacovi su u kući primijećeni još u martu.

Odjeljenje za dječije usluge u Indijani navodno je posjetilo ovu porodicu 5. septembra. Roditelji su tada rekli da su tragovi na bebinim prstima vjerovatno samo ogrebotine od okvira kreveta.

Kasnije je, prenosi portal Nova.rs, otkriveno da je nekoliko slučajeva bilo pokrenuto protiv roditelja.

Policijska narednica Ana Grej rekla je medijima da je ovo jedan od najgorih slučajeva zanemarivanja djece koje je videla tokom decenijskog rada u policiji.

„Zaista je teško to vidjeti i zadržati prisebnost i biti profesionalan“, rekla je Grej.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!