Horor u Bronksu: Dječak (1) umro od predoziranja fentanilom u vrtiću, troje djece u bolnici, droga pod prostirkom za spavanje (VIDEO)

Navodi se da policija vjeruje da su djeca uzrasta od osam mjeseci do dvije godine, tokom boravka u vrtiću, udisala fentanil

Američka policija saopštila je da je kilogram droge fentanil nađen ispod prostirke za spavanje u vrtiću u Njujorku, gdje je jedno dijete umrlo, a troje mališana prevezeno u bolnicu.

BBC prenosi da je preminuli Nikolas Dominisi (1), koji je bio u vrtiću svega nedjelju dana, preminuo u petak, a sumnja se da se predozirao ovom drogom, piše “Kurir”.

Navodi se da je još troje djece primljeno je u bolnicu nakon što su došli u dodir sa snažnim narkotikom u vrtiću u Bronksu.

Protiv dvije osobe podignute su optužnice zbog proizvodnje i trgovanja drogom i ubistva.

Navodi se da policija vjeruje da su djeca uzrasta od osam mjeseci do dvije godine, tokom boravka u vrtiću, udisala fentanil.

U bolnici je troje dece koja su preživjela dobili “Narkan”, lijek koji se primjenjuje u hitnim slučajevima kako bi se spriječilo predoziranje opijatima.

Džozef Keni, glavni detektiv njujorške policije, kazao je da su policajci prilikom pretrage vrtića pronašli oko kilogram fentanila “ispod prostirke na kojoj su djeca prije toga spavala”.

Istražitelji su navodno otkrili i tri prese za pakovanje kilograma droge.

Foto: Nikolas Dominisi (YouTube/Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!