Ulcinj: Uhapšena direktorica OŠ “Maršal Tito”, Medina Čoba, osumnjičena da je prevarila sugrađanina koji privremeno boravi u SAD

“Sumnja se da je M.Č. u posljednja tri mjeseca od M.M. uzela 13.710 eura i 5.0898 dolara za avionske karte, koje je njemu i njegovoj porodici trebala da obezbijedi, a nije. Ona mu nije ni vratila uplaćeni novac, pa je oštećeni bio primoran da nabavi nove karte”, navodi se u saopštenju

Direktorica Osnovne škole “Maršal Tito” u Ulcinju, Medina Čoba, uhapšena je sinoć u tom gradu zbog sumnje da je sugrađanina prevarila za preko 13 hiljada eura, rečeno je portalu Libertasu u Upravi policije.

Ona se sumnjiči, navode iz policije, da je počinila krivično djelo prevara na štetu sugrađanina M.M, koji privremeno boravi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Sumnja se da je M.Č. u posljednja tri mjeseca od M.M. uzela 13.710 eura i 5.0898 dolara za avionske karte, koje je njemu i njegovoj porodici trebala da obezbijedi, a nije. Ona mu nije ni vratila uplaćeni novac, pa je oštećeni bio primoran da nabavi nove karte”, navodi se u saopštenju.

Foto: Ilustracija (Fokuspress.com)

Idi na VRH
error: Content is protected !!