Poslušajte novi singl Sergeja Ćetkovića „Daj šta daš“

Sniman u prelijepoj Toskani, urađen u crno-bijeloj tehnici, video u kome uz Sergeja nastupa i model Dunja Radičević na najljepši mogući način dočarava novu pjesmu koju popularni kantautor poklanja svojoj publici

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković predstavio je novu pjesmu „Daj šta daš“, još jedan budući hit sa albuma „Kofer“.

Melodija koja osvaja na prvo slušanje, ljubavna priča ispričana kroz stihove onako kako to samo Sergej umije, još jedan spot koji je pravo remek-djelo, dovoljni su aduti da „Daj šta daš“ osvoji publiku.

Kako prenose “Vijesti”, muziku i tekst je pisao Sergej, za aranžman je bio zadužen Mahir Sarihodžić, dok je spot realizovan u produkciji Aleksandra Kerekeša Kekija.

Sniman u prelijepoj Toskani, urađen u crno-bijeloj tehnici, video u kome uz Sergeja nastupa i model Dunja Radičević na najljepši mogući način dočarava novu pjesmu koju popularni kantautor poklanja svojoj publici.

“Veoma sam ponosan na ovu pjesmu, još jednu koja će se naći na mom novom albumu, sa kog sam nekoliko numera već predstavio i koje su naišle na sjajan odziv kod publike. ‘Daj šta daš’ je pjesma sa dušom, jedna od onih kakve jako volim da stvaram i koja će, siguran sam, naći pravi put do slušalaca, jer ima svoju posebnost i specifičnost kojoj doprinosi i prelijep spot. Nadam se da će poštovaoci moje muzike i ovog puta prepoznati emociju i da će im ova pjesma obilježiti predstojeće ljeto”, izjavio je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!