Knjiga aforizama „Bez prava žalbe“, autora Radojice Grbe, izašla u izdanju časopisa “Komun@”

Radojica Grba, publicista, aforističar, dječiji pjesnik, javnosti se na referentan način predstavio svojom prvom knjigom aforizama „Šta li je iznad popadije?“

U izdanju časopisa “Komun@”, iz štampe je izašla 20. po redu knjiga – zbirka aforizama „Bez prava žalbe“, autora Radojice Grbe.

Radojica Grba, publicista, aforističar, dječiji pjesnik, javnosti se na referentan način predstavio svojom prvom knjigom aforizama „Šta li je iznad popadije?“.

Recezent knjige, kulturolog i publicista mr Željko Rutović, zapisao je, između ostalog: „Grbin aforizam je suvi žig od lucidne riječi koji se prepoznaje i kao takav ostaje snažnim otporom svakoj banalnosti, provincijalizmu, površnosti, destruktivnosti, primitizmu, arognaciji, etičkoj posrnulosti, moći bez utemeljenja i znanja… Grbino satirično umotvorstvo prirodni je saveznik horizonta slobode i kritičkog mišljenja koje riječima očarava i proširenu izoštrenu stvarnost aforizmom besprekorno dočarava“.

Programski odbor “Komune”, u okviru izdavačke produkcije, najavio je za tekuću godinu nova izdanja iz široke žanrovske palete, čime se ova neprofitna kuća sa razlogom prepoznaje u domaćoj, a i u regionalnoj javnosti, čiji su autori zastupljeni u “Komuninoj” izdavačkoj ediciji.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!