Užas u Beogradu: Policajac ubio devetogodišnjeg sina pa presudio sebi, ostavio oproštajno pismo

Majka dječaka ostavila je na vratima kuće gdje se dogodilo ubistvo potresnu poruku u kojoj je zamolila bivšeg supruga da joj se javi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zatekli su sinoć u stanu na Banovom brdu beživotna tijela policijskog službenika D. J. (42) i njegovog devetogodišnjeg sina.

U stanu je pronađeno oproštajno pismo, kako se sumnja, riječ je o ubistvu i samoubistvu.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog tragičnog događaja.

Kako su komšije ispričale nakon zločina, prva patrola policije je došla oko 19 časova. Tada su začuli vapaje žene, koja je, kako tvrde, majka dječaka.

Ona je navodno pozvala bravara, kako bi otvorio zaključana vrata.

“Ništa prije toga nismo čuli. Oni su tu živjeli kao podstanari, nismo ih poznavali. Možda smo ih i viđali, ali u prolazu. Ovdje se stalno mijenjaju stanari jer su vlasnici kuće umrli, a mladi vlasnik rijetko obilazi kuću. Tragedija, šta drugo da kažemo”, rekle su užasnute komšije, piše “Blic”.

Majka dječaka ostavila je na vratima kuće gdje se dogodilo ubistvo potresnu poruku u kojoj je zamolila bivšeg supruga da joj se javi.

Ona je za “Blic” kratko rekla da ne zna zbog čega je njen bivši suprug ubio sina.

“Umjesto da dijete spremam za školu, ja ga spremam za sahranu. Moj sin ništa nije bio kriv i stradao je nedužan”, rekla je majka dječaka.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!