Pokret Evropa sad predao listu, Spaić: Slavićemo 11. juna i formirati stabilnu vladu

“Mislimo da je sada najvažnije da se okrenemo ka minimalnoj zaradi od 700 eura, prosječnoj zaradi od 1.000 eura, minimalnoj penziji od 450 eura i punoj zaposlenosti za sve građane”, poručio je Spajić

Pokret Evropa sad (PES) predao je Državnoj izbornoj komisiji listu za predstojeće parlamentarne izbore. Nosilac liste je lider Milojko Spajić.

Spajić je poručio da su predali najbolju i pobjedničku listu.

“11. juna ubijeđeni smo da ćemo slaviti i formirati stabilnu vladu, koja će voditi zemlju ka EU i brinut se o standardu građana koji je bio zapostavljen 30 godina. Mislimo da je sada najvažnije da se okrenemo ka minimalnoj zaradi od 700 eura, prosječnoj zaradi od 1.000 eura, minimalnoj penziji od 450 eura i punoj zaposlenosti za sve građane”, poručio je Spajić.

Prvi na listi Evrope sad za parlamentarne izbore je predsjednik PES-a Milojko Spajić, a slijede Filip Ivanović, Maida Gorčević, Andrej Milović, Anđela Jakšić Stojanović, Boris Pejović, Vasilije Čarapić, Srđan Pavićević (CIVIS), Vladimir Dobričanin (UCG) i Seid Hadžić (HSPP), prenosi rtcg.me.

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić kazao je ranije nakon sjednice Glavnog odbora da su došli do najboljeg rješenja, da su svi saglasni s listom i da je na njoj je 81 ime.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!