Bošnjačka stranka predala listu, Ibrahimović: Građani prepoznaju da imamo viziju, to će rezultirati najboljim rezultatom do sada

“Predali smo izbornu listu ‘Jasno je! Bošnjačka stranka mr Ervin Ibrahimović’ na kojoj se nalazi 81 kandidat. Oni predstavljaju snažan spoj mladosti, iskustva, kompetencija, hrabrosti i časti”, kazao je Ibrahimović

Bošnjačka stranka (BS) predala je Državnoj izbornoj komisiji listu za učešće na vanrednim parlamentarnim izborima, čiji je nosilac lider te stranke Ervin Ibrahimović.

Na listi se nalaze i Amer Smailović, Kenana Strujić Harbić, Damir Gutić, Admir Adrović, Mirsad Nurković, Edina Dešić, Jasmin Ćorović, Adel Omeragić, Irfan Husović i Ervin Duraković.

Ibrahimović je na Twitteru poručio da građani prepoznaju da BS ima jasnu i preciznu viziju, što će, kako je kazao, rezultirati najboljim rezultatom te partije do sada.

“Predali smo izbornu listu ‘Jasno je! Bošnjačka stranka mr Ervin Ibrahimović’ na kojoj se nalazi 81 kandidat. Oni predstavljaju snažan spoj mladosti, iskustva, kompetencija, hrabrosti i časti”, kazao je Ibrahimović.

On je kazao da je ponosan na sve njih a posebno na njihovo zajedništvo.

“Sigurni da smo do sada uradili mnogo posla na zaštiti i afirmaciji prava, kulture i tradicije Bošnjaka kao i trasiranju evroatlantskog puta Crne Gore, kao i stvaranju uslova za snažniji ekonomski razvoj države, posebno sjeverne regije”, rekao je Ibrahimović.

On je, prenose “Vijesti”, poručio da će još jače nastaviti u istom pravcu, uz fokus na privredni razvoj.

Foto: Bošnjačka stranka

Idi na VRH
error: Content is protected !!