Ovo dosad niste vidjeli: Plavuša na štiklama sjela u krilo gospođi u beogradskom tramvaju i nije htjela da ustane (VIDEO)

Žena moli djevojku koja sjedi na njoj da se ustane, ali ona ne odustaje. “Ostavite me na miru, nije mi dobro. Ne pravite scenu”, govori djevojka

Nevjerovatan snimak iz beogradskog tramvaja objavljen je na Instagram stranici Moj Beograd, a izazvao je burnu raspravu o tome šta se zaista dogodilo.

Video prikazuje djevojku koja sjedi u krilu starije putnice i njihovu svađu. Sve se dogodilo na liniji 13 u Novom Beogradu u popodnevnim satima.

“Sjela je na ženu i čekala da joj se digne jer je bole noge”, piše u objavi.

Žena moli djevojku koja sjedi na njoj da se ustane, ali ona ne odustaje.

“Ostavite me na miru, nije mi dobro. Ne pravite scenu”, govori djevojka.

Putnica koja je sjedjela iza njih je ustala jer više nije mogla da gleda scenu i sluša svađu, piše Radiosarajevo.ba.

Djevojka je nastavila da negoduje i kada je sjela iza gospođe sa kojom se sukobila.

“Nije mi dobro, jedva stojim i budaletina pravi scenu i ulijeće ispred mene”, požalila se.

Snimak je zgrozio sve, a burna rasprava se razvila u komentarima. Neki su zaključili da ne bi trebalo brzati sa zaključcima, jer nismo vidjeli početak sukoba.

“Šta je s mozgom? Pa mogla je zamoliti nekoga da ustane ako je umorna i bole je noge. Je l’ ovo moguće?!”, “Kako meni ovako nešto ne sjedne u krilo”, “Koliko nekulture, nepoštovanja. A da li baku bole noge? Što nije skinula štikle, ne bi je boljele”, “Šta je ovo sa ljudima?! Potpuno odsustvo empatije, kulture, ljudskosti!”, samo su neki od komentara.

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!