Kataklizma u Mladenovcu: Ubijeni policajac i njegova sestra, na terenu SAJ, žandarmi, helikopteri…

Na mjesto pucnjave stigla je i rodbina ubijenih, čiji su jauci parali noć. “Joj, šta će mi život, ja ću da se ubijem”, zapomagao je otac jedne od žrtava krvoprolića. Jednu od žrtava stravičnog zločina zatekla je majka u školskom dvorištu. On je izašao iz stana u večernjim satima kako bi se vidio sa drugovima u školskom dvorištu. Pošto se nije javljao na telefon majci koja ga je uporna zvala, ona je sišla u školsko dvorište i zatekla sina krvavog ispod klupe

Policajac Milan Panić (20) i njegova sestra ubijeni su u krvavom piru, koji je započeo Uroš B. (21) u selu Dubona kod Mladenovca.

U ovom masakru ubijeno je još šest osoba, a ranjeno je 13, piše “Blic”.

“ŠTA ĆE MI ŽIVOT, UBIĆU SE”

Na mjesto pucnjave stigla je i rodbina ubijenih, čiji su jauci parali noć.

Ubijeni policajac Milan Panić (Foto: društvene mreže)

“Joj, šta će mi život, ja ću da se ubijem”, zapomagao je otac jedne od žrtava krvoprolića.

Uroš, koji je pucao na žrtve dok su sjedele na klupi, je u bjekstvu, a policija i dalje traga za njim.

MAJKA ZATEKLA SINA KRVAVOG U ŠKOLSKOM DVORIŠTU

Ispred Hitne pomoći nalaze se brojne porodice nastradalih i ranjenih u pucnjavi kod Mladenovca. Jednu od žrtava stravičnog zločina zatekla je majka u školskom dvorištu.

Naime, on je izašao iz stana u večernjim satima kako bi se vidio sa drugovima u školskom dvorištu. Pošto se nije javljao na telefon majci koja ga je uporna zvala, ona je sišla u školsko dvorište i zatekla sina krvavog ispod klupe.

SVE SPECIJALNE JEDINICE MUP-A SU NA TERENU

Sve specijalne jedinice MUP-a su na terenu: SAJ brigada, Žandarmerija, Helikopterske, PU BGD, PU SD. Takođe, na lice mjesta izašle su interventna, JZO, kao i termovizijski dronovi, odnosno oprema za noćnu pretragu.

URGENTNI CENTAR NA NOGAMA

Potresne scene zabilježen su ispred Urgentnog centra gdje se dovode ranjeni tokom pucnjave kod Mladenovca. Kako “Blic” saznaje, ljekari su pozvani da dođu u smjenu i pomognu kolegama koji trenutno zbrinjavaju povrijeđene.

JAUCI RODBINE ODJEKUJU SELOM

Jezivo je u centru Dubone. Kroz mrklu noć samo se čuju jauci rodbine ubijenih i sve više ljudi izlazi iz kuća, probuđeni haosom.

Sve više policije stiže za odbjeglim se traga po okolnim selima. Blokirano su raskrsnice i prilazi selu. O Urošu B. govore u selu da je bio pomalo čudan, ali da niko nije obraćao pažnju.

U MLADENOVCU OPSADNO STANJE, HELIKOPTERI PRELEĆU SELA

Na licu mesta su jake policijske snage, a specijalci ne dozvoljavaju nikome da priđe selima gde su se dogodile pucnjave.

Sumnja se da se ubica krije u selu Šepšin odakle je rodom. Kako prenosi reporter “Blica” sa lica mesta, helikopteri prelijeću nad selima.

Foto: Uroš B. (Instagram/društvene mreže)

Idi na VRH

error: Content is protected !!