“Ćerka je bila na listi za odstrjel, a dolazio nam je u kuću”: Vapaji majke prekinuli muk ispred škole u kojoj se desio masakr (VIDEO)

“Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, djevojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dijete”, vikala je ona kroz suze

Muk i tišinu ispred OŠ “Vladislav Ribnikar” gdje je juče ubijeno osam učenika i čuvar škole a više njih ranjeno, prekinuli su vrisci majke čija je ćerka bila na spisku za odstrel pomahnitalog dječaka.

Ona je iz mase građana koji su došli da odaju počast ubijenima vikala da poznaje ubicu i da nije istina da roditelji nisu razgovarali sa njim. Ona je vidno potresena vikala iz mase da su mnoge djevojčice bile zaljubljene u dječaka i da joj ga nije žao.

“Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, djevojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dijete”, vikala je ona kroz suze.

“Moje dijete je bilo na tom spisku”, vikala je kroz jecaje žena.

Da podsetimo, učenik Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbjeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u školi na Vračaru.

Hiljade građana je širom Srbije sinoć i danas odalo počast ubijenoj djeci i čuvaru škole. Svijeće su palili u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu…

Foto: “Kurir”

Idi na VRH
error: Content is protected !!