BiH: Mladić iz Bihaća najavio masakr u školi poput onog u Beogradu, prijavljen MUP-u

“Onaj dječak što je ubio osmoro djece je kraljina za mene. Onakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom. Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude teror”, napisao je mladić pomenute škole putem društvenih mreža

Mladić iz Bihaća putem društvenih mreža objavio je status u kojem prijeti da će učiniti sličan scenario kao u Beogradu, prenosi N1.

Radi se o mladiću koji je bivši učenik Mješovite srednje škole Bihać.

“Onaj dječak što je ubio osmoro djece je kraljina za mene. Onakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom. Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude teror”, napisao je mladić pomenute škole putem društvenih mreža.

Odmah je uslijedilo i saopštenje Mješovite srednje škole.

“Obavještavamo sve učenike naše škole, kao i njihove roditelje, da zbog situacije koja je nastala zbog objave našeg bivšeg učenika Z. A, nema potrebe za panikom. Nadležni organi su uredno i na vrijeme obaviješteni i reagovali su u skladu sa svojim ovlašćenjima”, navodi se u saopštenju.

Stravično ubistvo koje se desilo u beogradskoj osnovnoj školi potreslo je cijeli region.

Foto: Bihać (bihac.org)

Idi na VRH
error: Content is protected !!