Bivši svjetski prvak ubio dječaka (7) na treningu: Мaltretirаo mališana dok mu nije slomio vrat

Sedmogodišnji Farid Bakarov je 30. aprila izgubio svijest od udaraca koje je zadobio, prevezen je u bolnicu gdje mu je konstatovan prelom vratnih pršljenova, nakon čega je, nažalost, preminuo

Jedan od najpopularnijih sportista iz Azerbejdžana brutalno je tukao sedmogodišnjeg dječaka koji je preminuo od posledica povreda koje je zadobio.

Mehman Halilov je jedan od najboljih sambo boraca na planeti, a u tom borilačkom sportu je bio svjetski šampion, uz osvojene medalje i na drugim najvećim takmičenjima.

Na Evropskom šampionatu koji je nedavno održan osvojio je bronzanu medalju.

Sada je njegova karijera završena, pošto je ubio jednog od svojih učenika.

Na jednom treningu je snimljeno njegovo grubo ponašanje i neobične metode. On je svoje učenike hvatao za uši i kosu, dizao ih, bacao i udarao, ali je ovaj put pretjerao.

Sedmogodišnji Farid Bakarov je 30. aprila izgubio svijest od udaraca koje je zadobio, prevezen je u bolnicu gdje mu je konstatovan prelom vratnih pršljenova, nakon čega je, nažalost, preminuo.

Tokom istrage, piše “Kurir”, je utvrđeno da je Halilov rođacima djeteta poručio da je do povrede došlo usljed pada, a mališana je u bolnicu odveo prije nego što je kontaktirao porodicu, nakon čega ga je poslao kući.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!