Ana Volš provela praznik u Irskoj sa misterioznim ljubavnikom: Isplivali novi detalji istrage

Ubijena Ana Volš provela je Dan zahvalnosti u Dablinu sa misterioznim ljubavnikom i to nekih mjesec dana prije nego što ju je muž Brajan ubio na Novu godinu.

To se, prema navodima Njujork posta, nalazi u novim sudskim podnescima.

Neidentifikovani ljubavnik, kako piše Dejli mejl, priznao je policiji da je imao aferu sa majkom troje djece već nekoliko mjeseci.

Ana Volš (39), menadžer u agenciji za nekretnine iz Kohaseta, koja je inače rodom iz Beograda, misteriozno je nestala 1. januara i pretpostavlja se da je mrtva iako njeno tijelo nije pronađeno.

Vlasti su optužile njenog supruga Brajana Volša (47) za ubistvo prvog stepena. Policija kaže da je pronašla “strašne dokaze” koji ga povezuju sa zločinom kao što su njena odjeća i Gugl pretraga o tome kako da raskomada i odloži tijelo, a koja je navodno nađena u istoriji pregleda na ajpodu njegovog sina.

Tužioci su rekli da je Brajan suprugu pretukao na smrt nakon što je otkrio njenu aferu, a zatim je isjekao u porodičnom podrumu.

Zvanično je optužen u četvrtak u Višem sudu u Norfolku.

“Nekoliko dana prije smrti Ana je rekla prijateljici da misli da Brajan ide u zatvor zbog optužbi da je prodavao lažne umjetničke slike i da planira da ga napusti i preseli se u Vašington”, navodi se u novim sudskim dokumentima.

Američki mediji navode da je Ana bila “neuobičajeno emotivna i izuzetno uznemirena” kad je to priznala prijateljici tokom večere.

Brajanov advokat priznao je u četvrtak da je majka optuženog unajmila privatnog istražitelja da prati Anu tokom putovanja u glavni grad jer je sumnjala na nevjerstvo.

“Brajan Volš nije imao razloga da sumnja da ga žena vara sve dok nije nestala”, tvrdi advokat.

Tužioci su osporili njegove tvrdnje rekavši da je Brajan opsesivno provjeravao Instagram nalog čovjeka iz Vašingtona za koga je mislio da je ljubavnik njegove žene, piše “Kurir”. Takođe su tvrdili da je Brajan mogao da dobije 2,7 miliona dolara za isplatu životnog osiguranja u slučaju smrti supruge.

Odbrana, sa druge strane, tvrdi da mu novac nije bio potreban i da je Ana mogla da nestane svojom voljom.

Volš se izjasnio da nije kriv za ubistvo, dovođenje policije u zabludu, ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tijela.

Na sud se vraća u avgustu.

Foto: Ana i Brajan Volš (Instagram)

Idi na VRH
error: Content is protected !!