Oglasila se Dodikova ćerka o skandalu s Đokovićima: Pošto niko neće da kaže, evo ja ću

“Pustiš tako prve pjetlove da propjevaju, kokoši da se iskokodaču, drekavce da se oglase… pustiš i čekaš da vidiš ko se prvi i ko se najviše obradovao za nešto što će se na kraju, kao po pravilu, ispostaviti kao uveličavanje, friziranje, spinovanje ili kako god to hoćete da nazovete. Ko je zaista želio da čuje ono što je rečeno, shvatio bi da nijedna uvreda prema porodici Đoković upućena nije, nego prema saradnicima koji, kao što i Milorad ima pojedine oko sebe, na račun njihovog prezimena vedre i oblače ostavljajući jako ružan utisak radnicima koji su radili na izvođenju radova za Srpsku open”

Gorica Dodik, ćerka predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika, oglasila se posle skandala vezanog za porodicu Đoković.

Na društvenim mrežama se u toku dana pojavio snimak na kome se čuje kako Dodik vrijeđa Novaka Đokovića i njegovu porodicu.

Dodik je između ostalog rekao da su Đokovići “teška ciganija”. On se posle toga oglasio i uputio javno izvinjenje.

Novak Đoković se tim povodom nije oglasio, dok je Srđan Đoković bio kratak u izjavi.

Ovim povodom se, međutim, oglasila Gorica Dodik, Miloradova ćerka.

“Pustiš tako prve pjetlove da propjevaju, kokoši da se iskokodaču, drekavce da se oglase… pustiš i čekaš da vidiš ko se prvi i ko se najviše obradovao za nešto što će se na kraju, kao po pravilu, ispostaviti kao uveličavanje, friziranje, spinovanje ili kako god to hoćete da nazovete. Ko je zaista želio da čuje ono što je rečeno, shvatio bi da nijedna uvreda prema porodici Đoković upućena nije, nego prema saradnicima koji, kao što i Milorad ima pojedine oko sebe, na račun njihovog prezimena vedre i oblače ostavljajući jako ružan utisak radnicima koji su radili na izvođenju radova za Srpsku open”, počela je Gorica da izlaže svoj stav.

Ona je zatim nastavila:

“Da je Srpska open bila trn u oku mnogih, to će se jednoga dana saznati, mi već znamo tako da smo i očekivali raznorazne spletke. Ali ovo nismo, mada od koga je i malo je!

Milorad ima unuka koji je dobio ime po Novaku, mislim da je samo to dovoljan pokazatelj koliko se taj čovek poštuje i voli, kako on, tako i cijela njegova porodica. Novakov otac je dolazio na naša privatna slavlja, Milorad je išao kod njih, nikada nisam u kući čula ni jednu ružnu riječ vezano za bilo koga od njih.

Sve što radite ovom čovjeku ima ko i da vrati, sto puta sam ovdje napisala i sada ću, sve ovo gleda neko odozgo i samo polako poravna se sve to”, poručila je Gorica.

Na kraju je dodala:

“Prije svega, pošto niko neće da kaže evo ja ću: da nije bilo Milorada ovaj turnir se ne bi desio sada, to su dogovorili on i Srđan. Sada se pokušava ovim idiotskim snimkom umanjiti uloga Milorada u svemu tome i zasluge pripisivati nekome drugom. Opet i to razumijem, mnogim velegradskim novinarima Milorad je seljak jer nije po njihovim mjerilima, pa jedva dočekaju da sve dobro što on uradi ili “ne vide” ili što više umanje, čak i podsmijevaju”, zaključila je Gorica Dodik.

“Izvor: “Kurir”

Foto: Gorica Dodik (Printscreen/BanjalukaNET)

Idi na VRH

error: Content is protected !!