Nihad Canović ponovo izabran za predsjednika Opštine Plav

Canović je, između ostalog, istakao da je njegova vizija Plav koji se dinamično razvija, unapređenje lokalne infrastrukture, cjelogodišnja turistička ponuda, podrška djeci, mladima i roditeljima, razvoj sporta, moderna lokalna samouprava koja razvija servise posvećene i dostupne građanima, razvoj poljoprivrede, ali i zaštita životne sredine

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Plav Nihad Canović reizabran je za predsjednika Opštine Plav.

Canović je kazao da će i u narednom periodu nastojati da, vodeći se opštim interesima svih građana Plava, ostvaruje zacrtane programske ciljeve i ispunjava očekivanja koja su u skladu sa realnim potrebama lokalnog stanovništva.

“Čast mi je što mi je što mi je ponovo, prvenstveno od strane građana, a sada i lokalnog parlamenta, ukazano povjerenje da i u narednom mandatu budem na čelu Opštine Plav, što ujedno predstavlja i veliku odgovornost. Trudiću se da, kao i do sada, svakom svojom aktivnošću ispunjavam očekivanja i radim u najboljem interesu Plava i svih naših sugrađanki i sugrađana”, rekao je Canović, prenosi Portal Analitika.

On je, između ostalog, istakao da je njegova vizija Plav koji se dinamično razvija, unapređenje lokalne infrastrukture, cjelogodišnja turistička ponuda, podrška djeci, mladima i roditeljima, razvoj sporta, moderna lokalna samouprava koja razvija servise posvećene i dostupne građanima, razvoj poljoprivrede, ali i zaštita životne sredine.

Canović, koji je prvi put za predsjednika Opštine Plav izabran u decembru 2020. godine, danas je reizabran većinom glasova odbornika u lokalnom parlamentu, a na predlog koalicione liste “Zajedno pobjednički za Plav” – SD, DPS, SDP, koja je na nedavno održanim lokalnim izborima osvojila apsolutnu vlast u ovoj opštini.

Foto: Opština Plav

Idi na VRH
error: Content is protected !!