Detalji zločina u Tirani, djever ubio snahu na spavanju: “Sa njom i bratom nije razgovarao, a njihovu djecu nije podnosio” (VIDEO)

Migena i Erjon, kako piše Gazetashqiptare.al godinama nisu razgovarali sa Rolandom, jer im je ovaj nekoliko puta prijetio, ali nisu mogli da napuste stan i zbog toga su svi su živjeli pod jednim krovom. Navodi se i da se često žalio na dvoje djece svog brata zbog buke koju prave, i govorio da ih ne podnosi

Otkrivaju se novi detalji zločina koji je šokirao region, kada je jedan Albanac ubio svoju snajku pred njenim djetetom, a zatim izvršio samoubistvo.

Porodica Rolanda Sinanija (43), koji je ubio svoju snaju Migenu, a potom i sebe, posle sahrane u Tufini otvorila je vrata svoje kuće u Škozi.

Gezim i Ikbale Sinani su primali saučešće od rodbine, ali nisu mogli da sakriju bol zbog gubitka snahe i sina. Oni su dali i izjave novinarima Klan Njuza.

“Nevjerovatno mi je da je Landi (Roland) to uradio, ne znam, bio je veoma ljubazan. Sa Migenom je ćaskao, kao da mu je sestra…”, kaže njegova majka.

Ona je opisala kako joj se Roland pre ubistva žalio da ne može da spava.

“Bio je ovde na ovom uglu. “Ne mogu da spavam”, rekao mi je. Rekla sam mu da ode da legne”, rekla je Ikbale.

Rolandova majka je pričala i o trenucima nakon Migeninog ubistva. Ona je čula pucanj i odmah je ustala. Vidjela je sina u hodniku.

-“Čula sam plač. Vidjela sam snajkina vrata otvorena. Landi je bio u hodniku. Dijete je plakalo”, rekla je ona i pitala da li to Migena plače.

Onda joj je rekao da je on ubio.

“Landi je rekao: “Ubio sam Migenu”. Djelovao mi je smireno, ne znam kako je to uradio”, rekla je ona.

Roland je izašao napolje, pa pucao u sebe.

Rolandov otac smogao je snage da ispriča kako je pronašao mrtvog sina u dvorištu.

“On je ubio Migenu, unutra. Kada sam čuo zvuke dva pucnja, našao sam ga kako leži, krv do kolena… je preterivanje, ali mislim da je bio okupan krvlju. Probudio sve ljude u kući”, rekao je Gezim.

Priznaju da se njihov sin oporavljao od psihičkih tegoba nekoliko godina, ali na tragediju nisu ni pomislili.

“Liječio se godinama, 7-8 godina, dugo se liječio…”, rekao je njegov otac.

Policija u Tirani je utvrdila da se oružje nalazilo iza kuće porodice Sinani, u ulici Džemolari, i vjeruje da ga je neko pomjerao.

Rolandovi roditelji su rekli da je on bio okupiran poslom na farmi.

“Radio je prekovremeno, kući je dolazio samo da spava. Otišao bi ujutru i došao kući u 19:30”, kaže njegova majka.

Ostaje zagonetka za porodicu, ali i policiju, kako je 43-godišnjak uspio da obezbijedi pištolj kojim je počinio zločin u Tirani.

U intervjuu za ABC Njuz, Migenin suprug Erjon Sinani rekao je da tada nije bio kod kuće, a za vijest je saznao od roditelja koji su mu rekli da se u njihovoj kući dogodila tragedija.

“U braku sam 5 godina, imamo dvoje dece, sina od 4 godine i djevojčicu od skoro dvije godine. Nisam bio kod kuće, bio sam na poslu i dobio sam poruku od roditelja, zvali su na telefon, ali linije nisu radile. Kada sam dobio poruku, pozvao sam ih i rekli su mi da se desila velika tragedija… Šta sam vidio, policiju, krv, brata kako leži na našem krevetu…”, ispričao je.

Kako je rekao, brat mu se liječio od depresije.

“Bio je depresivan, ali u poslednje vrijeme je bio dobro, stanje mu je bilo normalno”,  rekao je on.

Erjon je pred istražnim timom priznao da sumnja da je njegov brat nosio vatreno oružje. Uprkos ovoj sumnji i činjenici da je Roland Sinani dosta puta pokazao agresivno ponašanje, ispostavilo se da ga Erjoni i njegova porodica nisu prijavili policiji.

Migena i Erjon, kako piše Gazetashqiptare.al godinama nisu razgovarali sa Rolandom, jer im je ovaj nekoliko puta prijetio, ali nisu mogli da napuste stan i zbog toga su svi su živjeli pod jednim krovom. Navodi se i da se često žalio na dvoje djece svog brata zbog buke koju prave, i govorio da ih ne podnosi.

Foto: Migena Sinani (Društvene mreže)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!