Tajson i Hazbula “odmjerili snage”: Slavni bokser pokušao da protivnika “ugrize” za uvo (VIDEO)

Na kratkom snimku objavljenom na Twitteru vidi se kako su se bokser i jedna od najvećih internet zvijezda današnjice pretvarali kao da su usred boks meča, a potom je Mike uhvatio Hasbullu, mazio ga kao da je mala beba i zatim pokušao da ga ugrize za uho

Društvenim mrežama širi se video u kojem je Majk Tajson podigao 20-godišnjeg Rusa Hasbulu Magomedova i pokušao da ga ugrize za uvo.

Na kratkom snimku objavljenom na Twitteru vidi se kako su se bokser i jedna od najvećih internet zvijezda današnjice pretvarali kao da su usred boks meča, a potom je Mike uhvatio Hasbullu, mazio ga kao da je mala beba i zatim pokušao da ga ugrize za uho.

Video je pregledan skoro devet miliona puta, a tviteraši su u komentarima pisali da su se “dobro nasmijali.”

Hasbula je zvijezda na društvenim mrežama, a zbog rijetkog genetskog poremećaja,  iako ima 20 godina, izgleda kao dijete, ali upravo to mu je donijelo status svjetske senzacije. Na Instagramu ga prati 7.7 miliona ljudi.

Sponzori mu plaćaju ogromne cifre kako bi promovisao njihove proizvode, a takođe često ide na plaćena putovanja svijetom, vozi se privatnim luksuznim avionima i automobilima i odsjeda u najskupljim hotelima. Prošle godine je potpisao i višemilionski ugovor s UFC-om.

Navodno Hasbula u UFC-u ima poseban zadatak i neće se boriti. U njegovom ugovoru stoji da će biti prisutan na svim UFC-ovim događajima i nastupima između borbi. O tome je nekada mogao samo sanjati.

Naime, Hasbula je odrastao u siromašnim uslovima u Dagestanu, ali mu se život u potpunosti promijenio kada je zbog videa u kojem imitira slavnog borca dobio nadimak Mini Habib i stekao popularnost u MMA zajednici. Hasbulla je rođen s genetskim poremećajem (iako nije službeno potvrđeno, smatra se da je riječ o dvarfizmu) zbog kojeg mu je zaustavljen rast u ranoj dobi, piše Index hr.

 

 

 

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!