Film “Nedelja” otkriva sve o stravičnom zločinu: Džejeva rođena sestra mučki je ubijena, a ON je naručio likvidaciju

“Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre”, započeo je svojevremeno Džej najtužniju priču

Film o Džeju “Nedelja”, u kojoj će biti prikazani njegov život i karijera, snima se u punom jeku.

Sada stižu i informacije da će se film baviti i Džejevim najboljnijim trenutkom u životu.

Otkriveno je i da će u filmu biti prikazane i scene koje govore o pjevačevoj pokojnoj sestri Šeherezadi koja je tragično izgubila život.

Šeherezadino tijelo je pronađeno u maju 2004. godine, godinu dana posle ubistva. Tijelo je pronađeno u Šušanju, kod Bara, a najbolnije za pjevača, kako je Džej javno tvrdio, bilo to što je navodni naručilac ubistva bio njegov sestrić, sin njegove najstarije sestre.

“Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre”, započeo je svojevremeno Džej najtužniju priču.

“On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 eura. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio riješio je da je ubije”.

Istakao je da mu povod nikad nije bio razumljiv.

“Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar.

Otišao je da je sačeka, ali umjesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku”, otkrio je Džej i dodao:

“Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili”.

Kada je tijelo pronađeno, policija je na identifikaciju pozvala rodbinu nastradale žene. Kako je tada rekao on ju je, odmah prepoznao.

“Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvijek nosila”.

Podsjetimo, glavna uloga je poverena Huseinu Alijeviću, poznatijem kao Husa iz nekadašnje grupe Beat street, a Džejevi prijatelji i kumovi su učestvovali u pisanju scenarija.

Izvor: Gloria.rs

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!