Ispovijest Srđana Žike Todorovića posle gubitka sina: “Svaki dan ljubim Dekijeve slike” (VIDEO)

Upitan je li doživio da ga sin nazove “tata”, je li počeo pričati i komunicirati s njim, je li ga osjetio… Više puta je potvrdio. “Da! Taman je postao dječak, baš dječak”, zaplakao je glumac.

O životu Srđana Žike Todorovića mogao bi se snimiti film. Toliko toga se zna, ali nitko ne zna kako se on sam osjećao kad je bio na vrhu, ali i na dnu. Nakon gubitka oca, proslavljenog glumca Bore Todorovića, Žika se povukao u sebe, ali iznenadna smrt trogodišnjeg sina Dejana potpuno ga je slomila. Taj crni 21. decembar 2017. godine zauvijek mu je promijenio život – ostavio je neizlječivu ranu i rupu u duši koja nikad neće izblijediti, piše Jutarnji.

“Svaki dan gledam njegove fotografije, ljubim ga i gledam te neke snimke na mobitelu… Evo sad je bilo pet godina… Prošlo… Još uvijek nisam stao na noge. Sad radim neke rock ‘n‘ roll emisije i uopšte me gluma više ne zanima”, započeo je Srđan svoju priču za emisiju “Una, due, tre”.

Objasnio je i kako je došlo do tragedije.

“Stavili smo ga na popodnevno spavanje, pustili smo ga pola sata duže i već je bilo kasno, bio je plav. Kad je došla hitna pomoć, napravili su sve, ali liječnica je rekla da je prekasno”, prisjetio se glumac, a potom zastao na trenutak, piše portal Una.

“Sindrom iznenadne dojenačke smrti… Tako se zove kad dijete umre u snu i obično se događa djeci od tri do pet godina. Naravno, radili su analizu krvi, no nisu pronašli ništa. I onda kad ne nađu ništa, stave pod ‘SIDS‘. To je službena bolest koja postoji u Americi. Ja sam pričao s nekim američkim parovima kojima su djeca isto umrla od SIDS-a. ‘SIDS‘ – neobjašnjivo, zašto?”, pita se Srđan.

Upitan je li doživio da ga sin nazove “tata”, je li počeo pričati i komunicirati s njim, je li ga osjetio… Više puta je potvrdio.

“Da! Taman je postao dječak, baš dječak”, zaplakao je glumac.

Supruga Ana, s kojom je već 25 godina, još se nije pomirila sa s činjenicom da njezina sina više nema i nije se oporavila, ali gubitak djeteta još je više učvrstila njihovu ljubav.

Uprkos tragediji, Todorović je zahvalan što je, barem nakratko, osjetio kako je to biti otac.

“Recimo da Ana i ja nismo mogli imati djecu, bih li bio sretniji? Ne znam. Ali u svakom slučaju zahvalan sam Bogu što sam, eto, osjetio kako je to biti otac”, zaključio je Srđan Todorović.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI NA PORTALU UNAWORLD

Foto: Screenshot-UNA TV

Idi na VRH
error: Content is protected !!