Poslala uznemirujuću poruku, pa skočila u Moraču sa unukom: Roditelji panično tražili bebu dok su je iz reke spasavala četiri heroja

Roditelji su u panici odmah izletjeli iz kuće i tražili svoje dijete, koje su u tom trenutku iz rijeke spasila četiri heroja…

Šezdesetdvogodišnja K. K. stradala je juče oko 11.20 sati nakon što je, sa dvomjesečnim unučetom u naručju, uskočila u reku Moraču.

Žena je prije toga poslala uznemirujuću poruku roditeljima bebe, koji su u panici odmah izletjeli iz kuće i tražili svoje dijete, koje su u tom trenutku iz rijeke spasila četiri heroja, pišu “Vijesti”.

Beba je spasena, a beživotno tijelo njene babe izvučeno je iz vode nedugo nakon što je, tvrde nezvanično iz policije, odlučila da s njim ode u smrt.

Njenog unuka iz vode su izvukli radnici podgoričkog preduzeća “Zelenilo” Aldin Ibrahimović i Almir Mujak, kojima je pomagao Demaj Spejtim.

”Vijestima” je iz Uprave policije rečeno da su njih trojica nadomak mosta Blaža Jovanovića obavljali radne zadatke, kada su vidjeli da je beba u vodi. Prema istim informacijama, Ibrahimović i Mujak potrčali su ka rijeci i izvukli dječaka na obalu.

Bebici bez svijesti život je vratio albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta.

Nedugo nakon toga, na obalu Morače stigla je ekipa Službe hitne medicinske pomoći, koja je bebu transportovala u Dječiju bolnicu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, beba je van životne opasnosti.

Pripadnik Uprave policije, koji je bio van dužnosti, odvezao je roditelje do Dječije bolnice.

Foto: Ilustracija (Fokuspress.com)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!