UNIMOD: Pozivamo dijasporu da 19. marta iskoriste svoje biračko pravo

“UNIMOD izražava uvjerenje da će na ovim sudbonosnim izborima crnogorska dijaspora pokazati mudrost i prozrijeti podle namjere onih kandidata iza čije se progresivne retorike i obećanja bolje budućnosti i navodnog međunacionalnog pomirenja krije izdajnička pokornost agresivnim, anti-crnogorskim velikodržavnim projektima”, piše u saopštenju

Ujedinjena crnogorska dijaspora (UNIMOD) iz Njemačke, Turske, Kanade,
Australije, Bosne i Hercegovine, Vojvodine, Novog Zelanda, Luksemburga i USA, poziva sve pripadnike crnogorske dijaspore da 19. marta, na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori, iskoriste svoje biračko pravo, izvrše svoju građansku dužnost i podrže nekog od procrnogorskih kandidata.

“UNIMOD izražava uvjerenje da će na ovim sudbonosnim izborima crnogorska dijaspora pokazati mudrost i prozrijeti podle namjere onih kandidata iza čije se progresivne retorike i obećanja bolje budućnosti i navodnog međunacionalnog pomirenja krije izdajnička pokornost agresivnim, anti-crnogorskim velikodržavnim projektima. Takvima UNIMOD poručuje da je izdaja domovine Crne Gore najveća sramota”, piše u saopštenju UNIMOD-a.

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!