Snimak svadbe iz Hercegovine postao hit zbog neobičnog gosta: Svi su gledali samo u njih dvojicu (VIDEO)

On je tako mogao da grli svog prijatelja, s njim komentariše svadbu i svatove, zapjeva uz popularne pesme, čak i nazdravi, iako se on u tom trenutku nalazio u inostranstvu

Radost i sreću zbog lijepih događaja u našim životima navikli smo da dijelimo sa porodicom i prijateljima, ali kada oni iz nekog razloga ne mogu da budu sa nama u tim trenucima, danas je barem, uz pomoć tehnologije,lako stvoriti privid da nam prave društvo u bilo kom momentu.

Međutim, jedan mladić odlučio se za potpuno drugačiji način da ublaži nedostajanje svog najboljeg prijatelja. Kako nije mogao da se pojavi na svadbi u Roškom Polju kod Tomislavgrada bez svog najboljeg prijatelja, jedan svat je sa sobom ponio njegovu kartonsku figuru u prirodnoj veličini.

On je tako, prenosi “Blic”, mogao da grli svog prijatelja, s njim komentariše svadbu i svatove, zapjeva uz popularne pesme, čak i nazdravi, iako se on u tom trenutku nalazio u inostranstvu.

Neko od svatova napravio je video-snimak tog neobičnog, velikog prijateljstva i podijelio je na društvenim mrežama gdje je postao viralni hit. Iako se događaj nije zbio u Imotskoj krajini, snimak je podijelila Facebook stranica Imocki crnjaci i već privukla nekoliko hiljada lajkova i brojne komentare.

Lokacija: Roško PoljeOpis: Mladoženjin pajdo nije mogao doći u svatove iz inozemstva pa…#tuđičovik

Posted by Imocki crnjaci on Wednesday, September 14, 2022

Idi na VRH
error: Content is protected !!