Iman Šukalo na Nedjelji mode u Njujorku: Sarajka u kreaciji Aleksandra Vanga

“Prvi put u Njujorku i šetam pistom prvi put u ovom gradu za dizajnera Aleksandra Vanga. Veoma sam oduševljena zbog prilike i onoga što tek dolazi. Hvala agenciji „Jag models“, „The Establishment“ i Evanie Frausto na frizuri”, napisala je Šukalo u opisu fotografija na društvenim mrežama

Iman Šukalo, bosanskohercegovačka manekenka s adresom u Švedskoj, nedavno se,  prvi put, pojavila na Nedjelji mode u Njujorku u kreaciji čuvenog dizajnera Aleksandra Vanga.

Ružičastu kreaciju nosila je lijepa Sarajka, koja je izabrana na velikom kastingu, kroz koji je prošla s još trideset djevojaka, piše “Avaz”.

“Prvi put u Njujorku i šetam pistom prvi put u ovom gradu za dizajnera Aleksandra Vanga. Veoma sam oduševljena zbog prilike i onoga što tek dolazi. Hvala agenciji „Jag models“, „The Establishment“ i Evanie Frausto na frizuri”, napisala je Šukalo u opisu fotografija na društvenim mrežama.

Lice manekenke je prije nekoliko mjeseci osvanulo na deset stranica editorijala čuvenog magazina “Cosmopolitan”.

Iman je, takođe, zablistala na ogromnom video-zidu u Švedskoj, poput onog na Tajms skveru u Njujorku, pozirajući tada u videu za brend “Ideal of Sweden”.

PRESTIŽNE AGENCIJE

Inače, Šukalo je u Sarajevu, gdje joj živi majka Alma, koja se takođe svojevremeno bavila modelingom, završila osnovnu školu, a potom je otišla kod oca u Švedsku, gdje je počela njena modna priča.

Iman je dosad snimala kampanje za “Mango” u Barceloni, u Švedskoj za “Asos”, a u Londonu je potpisala ugovor s poznatom englesko-američkom agencijom “Wilhelmina Models”.

Takođe, potpisala je ugovore sa španskom agencijom “Francina Models” i njemačkom “Most Wanted Models”. Danas je dio danske modne agencije “Unique Models”.

POZIRALA ZA ’L’ORÉAL PARIS’

Iman je prije nekoliko godina u Parizu snimila kampanju za čuveni „L’Oréal Paris“, koji je upravo lijepu Sarajku odabrao za glavno lice ovog seta. Snimanje je trajalo nekoliko dana u čuvenom studiju, a u kojem je Šukalo bila glavna zvijezda.

Foto: Instagram

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!