Sramno: Pogledajte novi snimak maltetiranja albanskog državljanina od strane crnogorske policije (VIDEO)

Albanski mediji su objavili i snimak kada policija izvlači albanskog državljanina iz automobila koji pritom nije pružao nikakav otpor. Prethodno objavljeni snimak je izazvao osudu i među našom dijasporom

Uprava policije (UP) saopštila je povodom video snimka na kome se vidi da su službenici Granične policije Crne Gore grubo maltretirali albanskog državljanina na graničnom prelazu Sukobin – Murićani da je u toku postupak utvđivanja odgovornosti službenika Uprave policije, kao i postupak pred Odjeljenjem za unutrašnju kontrolu policije – Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

“Povodom video zapisa koji se danas pojavio na društvenim mrežama, a koje su prenijeli pojedini mediji, radi objektivnog informisanja obavještavamo javnost da je riječ o događaju od 15. januara koji se desio na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani. Ovaj događaj je bio predmet javnog obraćanja Uprave policije, a sada je objavljen stari snimak istog događaja koji je snimljen iz drugog ugla. U odnosu na predmetni događaj preduzete su službene mjere i radnje koje su rezultirale utvrđivanjem identita svih aktera navedenog događaja, a u toku je postupak utvđivanja odgovornosti službenika Uprave policije, kao i postupak pred Odjeljenjem za unutrašnju kontrolu policije – MUP-a”, ističe se u saopštenju UP.

Oni su dodali da Uprava policije, u odnosu na sve snimke koji se pojave na društvenim mrežama i u medijima, preduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih relevantih činjenica, koje u krajnjem mogu da rezultiraju sprovođenjem i drugih aktivnosti predviđenih zakonom.

Albanski mediji su objavili i snimak kada policija izvlači albanskog državljanina iz automobila koji pritom nije pružao nikakav otpor. Prethodno objavljeni snimak je izazvao osudu i među našom dijasporom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOQ Albania (@joqalbania)

Idi na VRH
error: Content is protected !!