Zlatan Ibrahimović se slomio u emisiji i zaplakao, prijatelj mu se bori sa leukemijom: “Volim te…” (VIDEO)

“Uvijek ću se sjećati toga. On je bio moj jedini prijatelj u Holandiji kada sam bio izgubljen, mlad, zbunjen i mislio da nemam nikoga. Pojavio se taj novinar koji me je sam kontaktirao i, moram reći, u tom vremenu novinari nisu bili moji prijatelji. Ali, Thijs je odlučio da mi se sam javi, napravio je taj prvi kontakt”, rekao je Ibrahimović

Švedski napadač bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović važi za “mačo muškarca”, koji ne pokazuje emocije.

Međutim, i njega nekada savladaju.

Zlatan Ibrahimović se rasplakao tokom uključenja u emisiju koja je organizovana zbog podrške Thijsu Slegersu, inače njegovom dobrom prijatelju, koji se dugo bori sa leukemijom.

Riječ je o holandskom novinaru i portparolu PSV Eindhoven, koji je godinama gradio dobre odnose sa brojnim fudbalerima.

Iako je Ibrahimović igrao za rivalski Ajax, njih dvojica se poznaju dvije decenije…

“Uvijek ću se sjećati toga. On je bio moj jedini prijatelj u Holandiji kada sam bio izgubljen, mlad, zbunjen i mislio da nemam nikoga. Pojavio se taj novinar koji me je sam kontaktirao i, moram reći, u tom vremenu novinari nisu bili moji prijatelji. Ali, Thijs je odlučio da mi se sam javi, napravio je taj prvi kontakt.

Našli smo se na ručku i od tada smo postali jako dobri prijatelji. Igrali smo tenis zajedno, družili se, on mi je puno pomogao, dao mi je uvid u to kako stvari funkcionišu u Holandiji”, rekao je Ibrahimović tokom emotivnog uključenja u emisiiju i rasplakao se.

Zatim je dodao:

“O Thijsu sam pisao i u svojoj knjizi. Uvijek sam mu ostao zahvalan na svemu. Uvijek je bio u mom srcu. Thijs, jedino što želim sada da ti kažem je da te volim, moj prijatelju”, dodao je Ibrahimović, prenosi Radiosarajevo.ba.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!