Uspješna saradnja Dženana Lončarevića i Dada Polumente: Za Dan zaljubljenih objavili baladu “Ona koje nema” (VIDEO)

Ideja za snimanje ovog dueta je postojala već odavno, s obzirom na to da je Dado iz Bijelog Polja, a Dženan iz Prijepolja, i da neka posebna veza postoji između ova dva grada. Međutim, čekala se prava pjesma…

Na Dan zaljubljenih Dado Polumenta i Dženan Lončarević poklanjaju svojoj publici ljubavnu baladu nazvanu „Ona koje nema“. Ovaj interesantan spoj dva različita vokala s puno emocije izveo je pjesmu za koju su tekst i muziku pisale dvije dame, Alisa Polumenta Brulić i Sarajka Lejla Močević, a za aranžman je bio zadužen Darko Dimitrov. Pjesma je snimana u studiju Dženana Lončarevića.

Interesantno je da je „Istanbul strings“ svirao na pjesmi, a instrument erhu uživo je odsvirao Daniel Joveski. Prateće vokale pjevala je Adina Polumenta. Za videoprodukciju je bila zadužena ekipa iz BiH „New Era Digital“.

Ideja za snimanje ovog dueta je postojala već odavno, s obzirom na to da je Dado iz Bijelog Polja, a Dženan iz Prijepolja, i da neka posebna veza postoji između ova dva grada. Međutim, čekala se prava pjesma i sada je bio pravi trenutak za ovaj duet, koji će publika imati priliku da uživo čuje na solističkom koncertu Dženana Lončarevića 13. maja ove godine u sarajevskoj Skenderiji.

Idi na VRH

error: Content is protected !!