Amer Ramusović jedan od dobitnika priznanja PRO PR GLOBE Awards

Iz Crne Gore nagradu su osvojili i Dejan Lučić, stručni saradnik na Univerzitetu Crne Gore, i Mitar Vučković, interni komunikacijski stručnjak u Elektroprivredi Crne Gore

Beranac Amer Ramusović, PR Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, jedan je od dobitnika PRO PR GLOBE Awards za 2022. godinu.

Ramusović je jedan od 25 renomiranih stručnjaka na području odnosa s javnošću iz 12 država koji su dobitnici te nagrade za prošlu godinu.

Kako je najavljeno, dodjela priznanja biće održana 5. maja, u hotelu “Jezero” na Plitvičkim jezerima, gdje će biti održano 20. jubilarno izdanje PRO PR konferencije, piše espona.me.

Iz Crne Gore nagradu su osvojili i Dejan Lučić, stručni saradnik na Univerzitetu Crne Gore, i Mitar Vučković, interni komunikacijski stručnjak u Elektroprivredi Crne Gore.

Nagradu su osvojili kandidati iz Slovenije, Velike Britanije, Srbije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bosne i Hercegovine, Holandije, Hrvatske, Vijetnama, Sjeverne Makedonije i Mađarske.

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa s javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou.

“Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran na dodjelu priznanja pojedincima, a ne projektima. Specifičan je i po tome što je namijenjen pojedincima koji su, u saradnji sa svojim timovima i saradnicima, vodeći se za etikom poslovanja i standardima struke, uspjeli da ostave trag na području odnosa s javnošću. Komitet, koji uključuje bivše dobitnike ove nagrade i članove organizacionog odbora, odlučuje o dobitnicima na temelju podataka prikupljenih nakon postupka nominacije, što uključuje pregled biografije, medijske objave i druge relevantne javne izvore informacija koje mogu potvrditi vjerodostojnost i stručnost kandidata u procesu nominacije i odabira za PRO PR GLOBE Awards”, piše u saopštenju.

Id 2017. godine, dodaje se, PRO PR GLOBE Awards je jedini program dodjele nagrada u kojem pobjednike nominuju i četiri svjetska komunikacijska udruženja: Međunarodno udruženje za odnose s javnošću – IPRA, Međunarodna organizacija za komunikacijsko savjetovanje – ICCO, Udruženje za odnose s javnošću i komunikaciju – PRCA i Ovlašćeni institut za odnose s javnošću – CIPR.

Foto: Amer Ramusović (Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!