Slučaj Ana Volš: Policija na smetlištu otkrila krvave kese, testeru, sekiru i sredstva za čišćenje!

Predstavnici policije cijele noći pretresali su i češljali smetlište Pibodi koje se nalazi u blizini kuće Volšovih u Kohasetu

Policija koja je cijelu noć pretresala smetlište nedaleko od kuće nestale Ane Volš pronašla je nekoliko kesa sa smećem pune krvi! Pronađene su i sekira, testera, tepih i iskorišćena sredstva za čišćenje a kojima je, sumnja se, neko pokušao da ukloni dokaze zločina.

Predstavnici policije cijele noći pretresali su i češljali smetlište Pibodi koje se nalazi u blizini kuće Volšovih u Kohasetu, piše “Blic”.

Ranije je potvrđeno da su oni zaplijenili i na smetlište odnijeli veliki kontejner sa đubretom koji se nalazio u kompleksu zgrada gdje živi Brajanova majka.

Američki mediji prenose da je policija pronašla i važne dokaze prilikom pretresa automobila Brajana Volša. Utvrđeno je da se radi o tragovima koje je neko pokušao da izbriše.

Foto: Ana Volš (Facebook)

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!