Snimak hapšenja supruga nestale Ane Volš: Sa lisicama na rukama doveden u stanicu, danas izlazi pred sudiju

Policija je takođe zadržala njegov automobil, koji će najvjerovatnije biti poslat na vještačenje

Suprug nestale Ane Volš, za kojom se traga od 1. januara, uhapšen je juče, a na teret mu se stavlja obmanjivanja policije koja istražuje njen nestanak, rekao je tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi.

Lokalni mediji objavili su snimak hapšenja Brajana Volša. Na snimku se vidi kako Aninog supruga izvode iz policijskog automobila, a zatim ga sa lisicama na rukama u pratnji policije uvode u policijsku stanicu.

Policija je takođe zadržala njegov automobil, koji će najvjerovatnije biti poslat na vještačenje

Hapšenje je uslijedilo dan nakon što je policija saopštila da obustavlja dvodnevnu pretragu terena koju su sprovodili u saradnji sa državnom policijom u šumovitom području u blizini njihove kuće, prenosi NBC Boston.

Prije nego što je došlo do hapšenja, Volš i njihova djeca udaljeni su danas iz porodične kuće u Kohasetu, u koju se ponovo vratila policija, prenijeli su američki mediji.

Troje djece odvezeno je drugim vozilom marke volvo sive boje, a pretpostavlja se da je automobilom upravljao neko od prijatelja ili rođaka.

Suprug Ane Volš sa djecom je živio u Kohasetu, dok je ona, kako pišu mediji, živjela u Vašingtonu, gdje je radila.

On će danas izaći pred sudiju, prenose mediji.

Nestanak Ane Volš (39), majke troje djece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u srijedu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a kako prenose “Novosti”, lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, Ana Volš je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

Foto: Ana i Brajan Volš (Facebook)

Idi na VRH

error: Content is protected !!