Zagreb: Žena koju je teško ranio bivši partner i ubio joj dijete van životne opasnosti

“Stanje pacijentkinje je u poboljšanju i trenutno je van životne opasnosti. Ali, još je rano da bi se mogle davati nekakve dugoročne prognoze ili bilo šta predviđati”, izjavio je Hini načelnik Zavoda za neurohirurgiju, Tonko Marinović

Četrdesetjednogodišnja žena iz Zagreba, koju je u srijedu teško povrijedio bivši partner, ubivši njenu jednoipogodišnju ćerku, operisana je u KB-u Dubrava, van životne je opasnosti, ali se ne mogu davati nikakve dugoročne prognoze, saznaje Hina, prenosi N1 Hrvatska.

“Stanje pacijentkinje je u poboljšanju i trenutno je van životne opasnosti. Ali, još je rano da bi se mogle davati nekakve dugoročne prognoze ili bilo šta predviđati”, izjavio je Hini načelnik Zavoda za neurohirurgiju, Tonko Marinović.

Četrdesetjednogodišnja žena je s teškim povredama mozga primljena KB Dubrava u srijedu oko 21 sat, gdje je hitno ooperisana.

Ženu i njenu jednoipogodišnju ćerku je u srijedu uveče, u naselju Kozari putevi, udarcima sjekirom po glavi teško povrijedio pijani 43-godišnjak, bivši partner. Prevezene su u bolnicu, ali beba je umrla zbog težine povreda.

Počinitelj se nakon napada odvezao do autoceste gdje je počinio samoubistvo.

Foto: KB Dubrava (Printscreen)

 

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!