Jeziv prizor u Sutomoru: Srušio se dio kuće, ploča za sobom povukla palmu i ogradu, sve palo kao kula od karata (VIDEO)

Radi se o objektu koji je izgrađen na veoma strmom dijelu brda, na kojem odavno vlada urbanistički haos, navodi se u ovoj objavi. Na svu sreću, u blizini nije bilo nikoga pa u incidentu nema nastradalih niti povrijeđenih, a procjenjuje se da je riječ o većoj materijalnoj šteti

U Sutomoru se danas obrušio dio jedne kuće i betonskog zida sa ogradom, a jeziv prizor je zabilježen kamerom.

Na Facebook stranici Bar na dlanu objavljen je snimak na kojem se vidi kako se prvobitno ruši jedan dio betonske ploče, koji za sobom povlači i stablo palme, da bi se na kraju čitava betonska ograda srušila kao kula od karata.

Radi se o objektu koji je izgrađen na veoma strmom dijelu brda, na kojem odavno vlada urbanistički haos, navodi se u ovoj objavi.

Na svu sreću, u blizini nije bilo nikoga pa u incidentu nema nastradalih niti povrijeđenih, a procjenjuje se da je riječ o većoj materijalnoj šteti.

Ono što je zasigurno, jeste da se ovakvi prizori ne viđaju svaki dan.

Mnogi korisnici družtvenih mreža izrazili su zabrinutost te istakli da, na svu sreću, nije bilo povređenih, ali ima i onih koji su osudili vlasnika ove kuće, prenosi “Kurir”.

“Sreća da nikome nije bilo ništa, ali vlasnika treba za uši i kazniti ga troduplo više od materijalne štete koju je imao. Šta je sa ljudima, jesu normalni, grade gdje hoće, kako hoće, ima li ikakvoga zakona i reda u ovoj šašavoj državi?” navela je jedna korisnica.

Pogledajte video kuće u Sutomoru koja se obrušavaU Sutomoru je juče došlo do obrušavanja dijela jednog objekta i ograde.Na snimku koji smo dobili, vidi se kako se najprije ruši jedan dio "ploče", koji za sobom "povlači" i stablo palme, a potom i betonska ograda.Riječ je o objektu koji je izgrađen na strmom dijelu brda, na kojem odavno vlada urbanistički haos.Pukom srećom niko nije stradao!

Posted by Bar na dlanu on Thursday, December 29, 2022

Idi na VRH
error: Content is protected !!