Ovog “prljavog” čovjeka ponizila pred ćerkom: Kada se predstavio, žestoko se pokajala

“Za početak, ja sam vrlo obrazovan prljavi muškarac. Ne samo da sam završio srednju školu, već i fakultet i mnogo medicinskih kurseva. Dakle, to što pretpostavljate na osnovu mog izgleda da sam neobrazovan je velika greška. Drugo, ako već kažete svojoj ćerki da mora da ide u školu zbog mojih tetovaža, time ćete joj samo potisnuti maštu i kreativnost. Ponosan sam na svoje tetovaže i umjetnost koju predstavljaju. One su simbol moje ljubavi prema državi i služenja državi u svojstvu medicinskog tehničara u vojsci”, napisao je Endi

Evo još jednog dokaza zašto nikada ne smijete da donosite zaključke o ljudima na osnovu njihovog izgleda!

Kada je jedna majka u radnji prstom uperila u Endija Rosa iz Vankuvera i objasnila ćerki da “mora da uči da ne bi završila kao ovaj čika”, ni slutila nije koja je čikina priča, piše zena.blic.rs.

A Endi je rešio da sve objavi na Facebooku. Njegova priča glasi ovako:

“Dok sam danas bio u radnji u koju sam svratio pri odlasku kući sa posla, jedna devojčica je neprestano gledala u mene. To je u redu, djeca su znatiželjna, a ja sam bio prljav. A onda joj je majka skrenula pažnju i rekla joj da ne pilji. Kada su se odmakle od mene, čuo sam da joj je tiše rekla: ‘Eto zašto moraš da učiš i završiš školu’. Djevojčica po mojoj proceni ima oko 7, 8 godina i riješio sam da je pravi trenutak da djevojčicu naučim važnoj životnoj lekciji. Prišao sam im i rekao joj:

‘Za početak, ja sam vrlo obrazovan prljavi muškarac. Ne samo da sam završio srednju školu, već i fakultet i mnogo medicinskih kurseva. Dakle, to što pretpostavljate na osnovu mog izgleda da sam neobrazovan je velika greška. Drugo, ako već kažete svojoj ćerki da mora da ide u školu zbog mojih tetovaža, time ćete joj samo potisnuti maštu i kreativnost. Ponosan sam na svoje tetovaže i umjetnost koju predstavljaju. One su simbol moje ljubavi prema državi i služenja državi u svojstvu medicinskog tehničara u vojsci.

Na kraju, ja sam sam odabrao rad u građevini i ponosim se time što gradim Ameriku i uživam u svom poslu.

Probao sam da budem činovnik i to nije za mene. Volim fizički rad i boravak u prirodi, a to podrazumijeva da ćete često biti prljavi.

Dobro zarađujem, plaćam poreze i doprinose i izdržavam svoju porodicu. Tako da moj izgled ne odražava moju inteligenciju niti obrazovanje’”. zaključio je na kraju Endi.

Foto: Društvene mreže


Idi na VRH
error: Content is protected !!