Djed ubio komšiju jer se unuk zaljubio u njegovu ženu! Nezapamćen zločin kod Lebana

jed i unuk su navodno pratili N. S. dok je išao u šumu kako bi nabrao badnjake koje je njegova supruga kasnije prodavala. Ubijen je iz puške. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje zločina

Djed i unuk su, podsetimo, uhapšeni juče, a T. P. je, navodno, detaljno opisao šta se dogodilo i priznao je zločin, gdje je, između ostalog, naveo da ga je na ubistvo nagovorio unuk koji je bio zaljubljen u ženu ubijenog.

Mještani sela kod Lebana gdje je živio pokojni N. S. za “Kurir” kažu da je bio izuzetan čovjek koji je svima pomagao.

“N. S. je bio dobar, porodičan čovjek koji je vrijedno radio kako bi sve stvorio svojoj porodici. Kada se oženio došao je kod ženinih i lijepo se uklopio sa svima i imao je firmu za drva”, kaže jedan od komšija i dodaje:

“Šokirali smo se kad smo čuli šta se dogodilo i ne možemo da vjerujemo da ga više nećemo vidjeti”.

Sagovornik “Kurura” kaže i da su do njih došle priče da je M .P. nagovorio djeda da ubije N. S.

“Čuli smo da je M. P. to uradio zbog žrtvine žene. Sumnja se da je nagovorio djeda jer je on već stariji i možda neće robijati za zločin”, kaže za “Kurir” jedan od mještana sela.

Djed i unuk su navodno pratili N. S. dok je išao u šumu kako bi nabrao badnjake koje je njegova supruga kasnije prodavala. Ubijen je iz puške. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje zločina.

Foto: Ubijeni sa suprugom (sa desne strane je supruga – privatna arhiva)      

Idi na VRH

error: Content is protected !!