Dimić se javno izvinio: “To što sam uradio nije moj stav o građanima Cetinja”

“Ja, Vladimir Dimić iz Budve, javno se izvinjavam majkama, sestrama, očevima, braći mojoj, generaciji. Zbog mog nedoličnog ponašanja i uvreda koje sam im uputio. To što sam uradio na kružnom toku na Cetinju nije moj stav niti moje mišljenje o građanima Cetinja. Kao što se i na snimku može vidjeti i zaključiti da sam bio u alkoholisanom stanju i da u tim momentima nisam bio svjestan svojih postupaka”, rekao je Dimić u javnom izvinjenju

Budvanin Vladimir Dimić, koji je uhapšen zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, nakon što je na internetu objavljen video-snimak sa kružnog toka na ulasku u Cetinje, uputio je javno izvinjenje.

Dimiću je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.900 eura, mjera upozorenja – uslovna osuda u trajanju od 60 dana zatvora sa rokom provjere od godinu dana, javno izvinjenje i javno objavljivanje odluke u štampanim medijima o trošku okrivljenog, piše Portal Analitika.

“Ja, Vladimir Dimić iz Budve, javno se izvinjavam majkama, sestrama, očevima, braći mojoj, generaciji. Zbog mog nedoličnog ponašanja i uvreda koje sam im uputio. To što sam uradio na kružnom toku na Cetinju nije moj stav niti moje mišljenje o građanima Cetinja. Kao što se i na snimku može vidjeti i zaključiti da sam bio u alkoholisanom stanju i da u tim momentima nisam bio svjestan svojih postupaka”, rekao je Dimić u javnom izvinjenju.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!