Video: Messi nije primijetio majku koja je plakala od sreće, a onda…

Nakon slavlja igrači i članovi njihovih familija preplavili su teren. Tako je i Messijeva majka izašla na teren i zagrlila svog sina u suzama. Celia Maria Cuccittini zagrlila je svoga sina u najemotivnijem trenutku njegove karijere. Messi je u gužvi isprva nije primijetio, a onda su jedno drugome pali u zagrljaj

Messi je morao čekati do svoje 35. godine da dokaže svijetu ono što je on već odavno bio. Morao je čekati i nakon regularnoga dijela utakmice, kada su Argentinci nadigrali Francuze i kada se činilo da je trofej već nadohvat ruke. A morao je čekati i nakon što je pogotkom u produžecima mislio da je već sve gotovo.

Čekao je sve do kraja najuzbudljivijeg finala u istorijii svjetskih prvenstava. Jer – na drugoj mu se strani suprotstavio čudesni Kylian Mbappe, njegov saigrač iz PSG-a.

Ipak, na kraju je zasluženo slavio u lutriji jedanaesteraca, gdje je maestralno odigrao svoju rolu… Činilo se da će Lloris obraniti njegov udarac, međutim savršeno protiv savršeno izvedenog penala nije imao šanse.

Nakon slavlja igrači i članovi njihovih familija preplavili su teren. Tako je i Messijeva majka izašla na teren i zagrlila svog sina u suzama. Celia Maria Cuccittini zagrlila je svoga sina u najemotivnijem trenutku njegove karijere. Messi je u gužvi isprva nije primijetio, a onda su jedno drugome pali u zagrljaj.

U tome je trenu Messi napokon dokazao – on je najveći nogometaš svih vremena!

Izvor: Jutarnji

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!