Uprava policije: Identifikovano 13 osumnjičenih za napad ispred Skupštine

Do sada je identifikovano 13 osoba – F.K, M.V, Đ.I, M.P. iz Podgorice, M.V. iz Danilovgrada, M.K. i V.I. iz Kotora, R.K. iz Herceg Novog, R.V. sa Cetinja, D.Ć. sa Žabljaka, A.H. iz Berana, E.G. iz Nikšića i A.P. iz Plava

Uprava policije saopštila je da su do sada identifikovali 13 osoba za koje se sumnja da su izazvali incidente ispred zgrade Skupštine Crne Gore u ponedjeljak veče, tokom protesta “Ima nas”.

“Službenici Uprave policije u odnosu na događaj ispred zgrade Skupštine Crne Gore od 12. decembra, kada je na policijske službenike, ali i na štićeni objekat – Skupštinu Crne Gore, izvršen organizovani napad od strane više lica, preduzimaju sve mjere u cilju identifikacije izvršilaca eventualnih krivičnih djela i prekršaja”, navode u saopštenju.

Do sada je identifikovano 13 osoba – F.K, M.V, Đ.I, M.P. iz Podgorice, M.V. iz Danilovgrada, M.K. i V.I. iz Kotora, R.K. iz Herceg Novog, R.V. sa Cetinja, D.Ć. sa Žabljaka, A.H. iz Berana, E.G. iz Nikšića i A.P. iz Plava.

“Od njih su prikupljena obavještenja, te se preduzimaju dalje aktivnosti u saradnji sa tužiocem iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici koji će izvršiti pravne kvalifikacije djela”, dodaju u saopštenju.

Pripadnici policije će nastaviti sa preduzimanjem aktivnosti u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja i identifikacije svih počinilaca, prenosi rtcg.me.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!